Maak Je Eigen Pluktuin en Bespaar Met Deze Geweldige Aanbiedingen!

Heb je er ooit van gedroomd om je eigen pluktuin te hebben? Een plek waar je kunt genieten van de prachtige kleuren en geuren van verse bloemen, rechtstreeks uit je eigen tuin gehaald? Het goede nieuws is dat je dit droomproject kunt realiseren zonder je bankrekening te plunderen. In dit artikel laten we je zien hoe je je eigen pluktuin kunt maken, en we hebben zelfs enkele geweldige aanbiedingen voor je om te profiteren van de benodigde benodigdheden!

Picking garden, gardening saving tips, flower garden, picking your own flowers

Pluktuin, tuintips, bloementuin, zelf bloemen plukken

Hoe Maak Je Je Eigen Pluktuin?

Het creëren van je eigen pluktuin is een geweldig avontuur in de wereld van tuinieren en bloementeelt. Hier zijn de basisstappen om je op weg te helpen:

  1. Locatie Kiezen: Begin met het kiezen van de juiste locatie in je tuin. Zorg ervoor dat de plek voldoende zonlicht krijgt gedurende de dag.
  2. Bodemvoorbereiding: Bereid de grond voor door deze goed te cultiveren en organische compost toe te voegen voor voedingsstoffen.
  3. Selecteer de Juiste Bloemen: Voor een prachtige pluktuin raden we aan om een verscheidenheid aan bloemen te kiezen. Denk aan dahlia’s, dianthus of Agastache mexikana. Allemaal te vinden in onze Bloomboost met snijbloemen. set van 3 pluggen met snijbloemen
  4. Planten en Onderhouden: Plant de bloemen volgens de instructies op de verpakking. Zorg voor regelmatige bewatering en verwijder onkruid.

Hoeveel Vierkante Meter voor een Pluktuin?

De benodigde ruimte voor een pluktuin kan variëren, afhankelijk van de grootte van je tuin en je persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen kun je echter met een oppervlakte van 2 tot 4 vierkante meter al een kleine maar mooie pluktuin creëren. Met 6 pluggen of 5 potten Bloomboost met snijbloemen vul je al ongeveer 1 vierkante meter. Als je meer ruimte hebt, kun je natuurlijk een grotere tuin aanleggen voor een indrukwekkender resultaat.

Wat Kost een Pluktuin?

Een van de voordelen van het creëren van een pluktuin is dat het niet veel hoeft te kosten. Je kunt veel geld besparen door onze set van 3 pluggen of set van 5 potten Bloomboost te kopen in plaats van  kant-en-klare bloemen. En nu hebben we een speciale aanbieding voor je: 2 x de Set van 5 Snijbloemen met een geweldige prijsverlaging! Dit is de perfecte kans om je pluktuin betaalbaar te beginnen.

Wat Zijn Goede Plukbloemen?

Bij het kiezen van bloemen voor je pluktuin zijn er enkele favorieten die altijd goed werken. Overweeg om enkele van deze lekker ruikende bloemen toe te voegen, zoals salvia, cosmos of limnanthus grandiflorus.

Allemaal aanwezig in de Bloomboost set van 3 pluggen met lekker ruikende bloemen. Ze zullen niet alleen je tuin opfleuren, maar ook heerlijk ruiken.

Vergeet niet om te genieten van je pluktuin en de schoonheid en vreugde die het met zich meebrengt. Met de juiste zorg en aandacht zul je binnenkort genieten van je eigen boeketten vers geplukte bloemen.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen en maken van je eigen pluktuin, en profiteer van de geweldige aanbiedingen die we hebben, zoals de een mix van de set van 3 pluggen met snijbloemen en set van 3 pluggen met lekker ruikende bloemen samen voor 16.95 euro ipv 19.90 euro.

 

Happy gardening!

Geef een reactie

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *